Diumenge 06 a les 21.30


DUES VOLTES
Programa “Especial Investidura”
Aquest diumenge, a les 21.30 hores, el programa Dues Voltes farà una edició especial per analitzar el panorama polític estatal i els efectes que pot tenir a Balears. A més, farem una anàlisi informativa de tot el que ha passat al llarg d’aquesta setmana al Congrés dels Diputats amb motiu de la investidura del socialista Pedro Sánchez.

Per parlar de tot això tendrem una taula de debat amb representants dels partits polítics de Balears, que donaran la seva visió del que està passant. Els convidats seran Pilar Costa (PSOE), Miquel Vidal (PP), Alberto Jarabo (Podem), Xavier Pericay (C’s), Jaume font (El Pi) i David Abril (MÉS).

D’altra banda, hi haurà una altra taula de debat amb la presència dels dos senadors per les Balears i expresidents del Govern de les Illes Balears: el socialista Francesc Antich i el senador del Partit Popular, José Ramón Bauzá. A més, tendrem al plató la periodista d’“Última Hora” Nekane Domblás i Mateu Ferrer, de “Diario de Mallorca”, i també connectarem amb el director de “Periódico de Ibiza y Formetera”, Juan Mestre, i el director de Menorcadiario.com, Dani Bagur.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa especial a les xarxes socials amb l’etiqueta #EspecialInvestidura.

Dues Voltes és el programa informatiu dels capvespres d’IB3 Televisió, que fa un repàs i una anàlisi diaris dels assumptes que marquen l’actualitat a les Illes Balears, a Espanya i a la resta del món. És presentat per la periodista Neus Albis i s’emet de dilluns a divendres a les 17.30 h.

Podeu seguir aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #DuesVoltes. Trobareu més informació al compte de Twitter @DuesVoltes, a Facebook Dues Voltes – IB3 Televisió i a Instagram @DuesVoltes.

Dues Voltes, que s’emet de dilluns a divendres a les 17.30 h, és coproduït per Cinètica Produccions i Tresques Comunicació. Neus Albis i Marisa Goñi en són les directores.

A la web ib3tv.com podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL