IB3 Televisió informa


El debat polític a IB3 Televisió suscita adhesions a les xarxes
Els internautes celebren l’especial Dues Voltes, obert i plural

El programa Dues Voltes va emetre anit un especial sobre la investidura. Tots els partits polítics de l’arc parlamentari balear varen debatre sobre aquesta etapa, sense precedents a la democràcia espanyola, que s’ha obert llavors que hagin estat incapaços d’investir un president 76 dies després de les eleccions generals.

En una primera part eren al plató de Dues Voltes: Miquel Vidal (PP); Alberto Jarabo (Podem); Jaume Font (PI); Pilar Costa (PSIB); Xavier Pericay (C’s) i David Abril (MÉS). Els membres de la taula varen discutir sobre els motius d’aquesta situació i sobre “Ara què?”, que era el títol del programa especial. Finalitzaren el debat expressant la seva opinió sobre l’opció que consideraven més idònia: una gran coalició, un pacte d’esquerres o celebrar noves eleccions.

IMG_20160306_224026

La segona part del programa ens va oferir la presència en directe de dos expresidents i ara senadors, Francesc Antich i José Ramón Bauzá, que no havien coincidien des del primer cara a cara que va celebrar IB3, el 15 de maig del 2011.

Bauzá i Antich debateren sobre el futur polític d’Espanya i de les Balears. També varen respondre les preguntes de quatre periodistes de diferents mitjans de comunicació de Mallorca, Menorca i Eivissa. Parlaren sobre allò que suposa per a les Balears que no hi hagi govern a Madrid, sobre si Sánchez aconseguirà tirar endavant després de dues votacions en contra; si ha de continuar Rajoy al capdavant del PP o si anam cap a unes noves eleccions.

IMG_20160306_220508

Més de cinquanta mil persones connectaran en algun moment amb el programa que, durant dues hores, va obtenir moltes lloances a les xarxes socials. Diversos tuits celebraren un debat, obert i plural, en què els periodistes tenien ocasió de punyir els polítics. De fet, el nombre d’usuaris va incrementar-se respecte d’anteriors debats d’informació política, i les connexions en en temps real es varen duplicar.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL