IB3 Televisió informa


La televisió francesa emetrà programes d’IB3
Les dues televisions públiques intercanviaran reportatges

Menorca Talaiòtica, la Seu de Mallorca, l’illa de Cabrera, la serra de Tramuntana, les festes de Sant Joan o els racons desconeguts d’Eivissa i Formentera viatjaran prest per tot el món gràcies a IB3 i la televisió pública francesa.

La cadena de televisió France 3 Corse Via Stella, del grup de televisió pública France Télévisions, ha signat un contracte de reciprocitat amb IB3 Televisió mitjançant el qual intercanviaran gratuïtament reportatges ja emesos en les dues cadenes per donar a conèixer la cultura, l’economia o els costums d’unes societats que viuen en el mateix entorn: la mediterrània.

IB3 i France 3 Corse Via Stella

Els reportatges d’IB3 s’emetran en el programa Méditérraneo, que France 3 Corse Via Stella coprodueix juntament amb France 3 Provence-Alpes i RAI 3 Sicilia. Aquest magazín setmanal s’emet simultàniament per aquestes cadenes —via satèl·lit per França i per Itàlia— i per TV5 Monde, que arriba a una audiència global de 55 milions de persones.

Méditérraneo, que fa més de 20 anys que és en antena, es fixa sempre en temes sociopolítics que giren entorn de les gents i als països de la mediterrània.

Aquest “pont entre illes” —Còrsega, Sicília i les Balears— servirà per donar a conèixer la feina d’IB3 a altres audiències i, alhora, per veure reportatges d’altres països europeus, asiàtics i africans de la ribera mediterrània.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL