Dissabte 12 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Estereotips a l’adolescència
Dirigit i presentat per Regina Cortés, el programa semet dissabte a partir de les 9.00 h i combina els espais dirigits a pares amb els infantils

Aquest dissabte, parlarem sobre estereotips a l’adolescència amb la psicopedagoga Magdalena Bauçà de Mirabò i un grup d’adolescents. A més d’aquesta tertúlia, el 12 de març també escoltarem un informatiu imaginari realitzat per escolars de Mallorca i revisarem les propostes per fer amb nins durant les pròximes vacances.

El programa, d’altra banda, tendrà una vegada més una secció sobre el joc amb Núria Prunés, de Neurona 2020, que ens explicarà una nova proposta del seu projecte Sac de Jocs, centrat en l’aprenentatge mitjançant el joc i que va dirigit tant a infants, famílies i docents, com a altres professionals que el vegin com una eina de treball.

Com és habitual, no faltaran les propostes de plans en família, la tertúlia infantil ni l’entrevista dels nins al personatge sorpresa, que en aquesta ocasió té a veure amb el món de l’espectacle.

No venim amb manual, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte dematí, a partir de les 9.00 h a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida a participar activament les famílies.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl, al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL