Dissabte 12 a les 23.59


NO APAGUIS EL LLUM
La cirurgia estètica, en el punt de mira
Tant homes com dones poden tenir complexos de les seves zones íntimes a l’hora d’experimentar una vida sexual plena. Per aquest motiu, aquest dissabte al programa de sexe d’IB3 Ràdio, es tractaran les operacions estètiques relacionades amb la sexualitat.

A Espanya 400.000 persones se sotmeten cada any a la cirurgia estètica. Però aquesta es pot classificar en operacions reconstructives que són necessàries per reparar una part del cos, o operacions simplement per millorar  l’autoestima.

En la primera part del programa d’aquesta setmana, es tractaran les reconstruccions vaginals en tot el seu conjunt, i els allargaments i millores d’estètica que es poden fer els homes a la zona del penis i de l’escrot. Més endavant, s’abordaran amb un cirurgià plàstic les operacions als pits.

A No apaguis el llum, també hi haurà temps per fer una repassada a les notícies principals que s’hagin produït en matèria sexual en els darrers dies i per escoltar temes musicals relacionats amb el contingut del programa.

No apaguis el llum, el programa d’informació sexual d’IB3 Ràdio, presentat per Maria Rigo i Joan Guillem Jaume que s’emet cada dissabte a mitjanit  a IB3 Ràdio.

L’audiència pot contactar amb No apaguis el llum a la pàgina de Facebook: No apaguis el llum – IB3 Ràdio i al correu electrònic: noapaguiselllum@ib3radio.com.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL