Dissabte 19 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Coneixem el mètode Montessori
Dirigit i presentat per Regina Cortés, el programa semet dissabte a partir de les 9.00 h i combina els espais dirigits a pares amb els infantils

Aquest dissabte, a No venim amb manual, l’espai per a famílies amb infants, d’IB3 Ràdio, coneixerem el mètode Montessori, de la mà de Laura Frau, psicòloga i psicopedagoga amb formació específica en pedagogia Waldorf, Montessori i Shichida, que aquest 2016 organitza un programa de formació en pedagogia dinàmica i innovació educativa.

El programa d’IB3 Ràdio per a famílies també comptarà amb la intervenció de Cati Marquès, de la llibreria infantil i juvenil Baobab, que proposarà lectures per a nins i joves per a aquestes vacances de Setmana Santa.

A la secció adolescent, un grup de joves ens explicarà com és l’argot juvenil actual.

Els oients també podran escoltar seccions com l’espai ‘En Família’ o la tertúlia ‘Paraula de Nin’, en la qual els més joves expressen les seves opinions i, com és habitual, els nins realitzaran l’entrevista de la setmana, en aquesta ocasió –i en el marc de la celebració, aquest cap de setmana, del Dia de la Salut Bucodental-, a l’ONG Dentistas sobre Ruedas.

No venim amb manual, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte dematí, a partir de les 9.00 h a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida a participar-hi activament les famílies.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter @NoVenimAmbMnl, al nostre Facebook No venim amb manual-IB3 Ràdio    i al correu electrònic novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com es pot sentir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL