Diumenge 20 a les 21.30


UNA MIRADA CAP ENRERE
Anam a la recerca d’històries que amaguen les fotografies, a Binissalem i Algaida
Diumenge vespre al nou programa Una mirada cap enrere podreu veure els capítols: “La guerra oblidada” i “El cossier ocult”.

Una guerra del passat protagonitza el primer capítol de diumenge. La fotografia d’aquest nou episodi és una imatge presentada al concurs per Francisco Pol Munar a Binissalem.

En Nofre es desplaçarà a aquest municipi del Raiguer per intentar esbrinar de quina guerra es tracta i obtenir tota la informació possible sobre la instantània a través de diferents testimonis i pistes. Aconseguirà trobar qualque rastre dels seus protagonistes?

Al segon capítol coneixerem n’Eulàlia Martorell: té 19 anys i estudia fotografia, la seva passió. Eulàlia ha entregat aquesta fotografia del seu padrí, Antoni Rosselló, un dels cossiers que ballaren per Sant Honorat a Algaida, l’any 1946.  Antoni Rosselló encara és viu,  té 88 anys. A través d’aquesta història destacam la vigència d’una tradició, la dels cossiers, que vàrem estar a punt de perdre, narrant el retrobament entre dos vells balladors cossiers cinquanta anys després.

Una mirada cap enrere s’emet diumenge a les 21.30 h i és un espai que s’ha posat en marxa amb les fotografies antigues i amb molta història, que els ciutadans de les Illes ens varen fer arribar per participar al nostre concurs fotogràfic. Cada fotografia d’Una mirada cap enrere és un món en si mateixa, per això cada capítol de la sèrie ens contarà la història d’una imatge, aprofundint en la seva temàtica i personatges, i ens revelarà vides, fets i anècdotes.

En Nofre, el personatge conductor, indagarà, com si es tractàs d’un modern Sherlock Holmes, les històries que s’amaguen darrere de les imatges que qualcú li va enviant d’una manera misteriosa.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials a la pàgina de Facebook del programa: Una Mirada Cap Enrere.

A la web ib3tv.com podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL