Dissabte 19 a les 23.59


NO APAGUIS EL LLUM
La influència dels fàrmacs en el sexe
Les disfuncions sexuals poden aparèixer per causes orgàniques o psicològiques, però també per la ingesta de medicaments. Aquest dissabte, al programa de sexe dIB3 Ràdio es tractarà com afecten les malalties psíquiques i la medicació la sexualitat

Els medicaments poden tenir un paper determinant en la sexualitat. De la mateixa manera que hi ha fàrmacs que poden ajudar a millorar la vida sexual, també n’hi ha altres que poden convertir-se en l’enemic de les  relacions, i arribar fins i tot en alguns casos, a acabar del tot amb el desig.

Per aquest motiu aquesta setmana, No apaguis el llum tractarà com afecten les malalties psíquiques i la medicació la sexualitat. En la primera part del programa, el psiquiatre Antonio Zamora farà un repàs als tractaments  que poden tenir efectes negatius en les relacions sexuals.

La segona part del programa es dedicarà a donar pautes i solucions a aquesta problemàtica des d’un caire psicològic. Serà amb el sexòleg Vicente Alcántara.

A No apaguis el llum també hi haurà temps de repassar les notícies principals que s’hagin produït en matèria sexual en els darrers dies.

No apaguis el llum, el programa d’informació sexual d’IB3 Ràdio, presentat per Maria Rigo i Joan Guillem Jaume que s’emet cada dissabte a mitjanit  a IB3 Ràdio.

L’audiència pot contactar amb No apaguis el llum a la pàgina de Facebook: No apaguis el llum – IB3 Ràdio i al correu electrònic: noapaguiselllum@ib3radio.com.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL