Dijous 24 a les 18.40


RETRANSMISSIÓ
La processó del Sant Crist de la Sang, a IB3
La televisió autonòmica de les Illes Balears retransmetrà, com cada any per Dijous Sant, la processó del Sant Crist de la Sang de Palma, una de les processons més conegudes a les Illes Balears, documentada d’ençà de l’any 1154.

La connexió en directe començarà a les 18.30 h i fins ben entrada la matinada, es podran veure, a l’Església de la Misericòrdia, les 32 confraries que acompanyaran el Sant Crist de la Sang durant el recorregut que fa per Palma.

La processó del Sant Crist de la Sang, en què participaran totes les confraries, partirà del pati de la Misericòrdia, a les 19.30 hores i transcorrerà a través de la plaça de l’Hospital, la Costa de la Sang, Oms, Sant Miquel, la plaça Major, la del Marquès del Palmer, Colom, plaça de Cort, Palau Reial i plaça de l’Almoina per culminar a l’entrada de la Seu de Palma, pel portal Major.

La narració serà a càrrec de la periodista d’IB3 Televisió Àngela Alfaro, i els comentaris de tot el recorregut els faran el director de COPE, Xavier Bonet, i Gregori Guasp Bou.

IB3 Televisió farà un gran desplegament tècnic per poder oferir imatges de tot el recorregut, per això se situarà a llocs concrets, per no perdre’n detall.

Vos recordam que també podreu seguir aquesta retransmissió en directe en temps real  a través de la nostra pàgina web.

A les 20.30 hores, s’emetrà l’IB3 Noticies vespre, i a continuació hi haurà l’emissió íntegra de la processó, fins passada la una de la matinada. Durant aquest temps podreu seguir aquesta retransmissió al nostre web ib3.org/directe.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3 i al Facebook d’IB3 Televisió.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL