Diumenge 27 a les 21.30


UNA MIRADA CAP ENRERE
Anam a la recerca d’històries que amaguen les fotografies, a Manacor i Maó
Diumenge vespre al nou programa Una mirada cap enrere podreu veure els capítols: “Un nin gran” i “De pares a fills”.

En el primer capítol de diumenge ens trobam la fotografia de Tomeu Matamalas, de Manacor. Aquest nin petit que es veu en braços de sa mare a Guinea Equatorial serà anys més tard molt conegut a Mallorca i a tota l’àrea de parla catalana. Es tracta del polifacètic Guillem d’Efak. Un Nofre sorprès per la versatilitat del personatge (cantant, actor, poeta….) aprofundirà en la seva figura entrevistant diferents persones que el conegueren de prop.

En el segon capítol una imatge presentada a Maó per Montserrat Miquel ens situarà en temps passats a Balears molts difícils per al petit i tradicional comerç. Aquesta fotografia ens mostra un negoci familiar maonès de tota la vida. La investigació durà Nofre al seu local actual, i en descobrirà la història convivint amb una família que, després de cinc generacions, encara fabrica els gelats i els torrons seguint les velles receptes heretades dels avantpassats.

Una mirada cap enrere s’emet diumenge a les 21.30 h i és un espai que s’ha posat en marxa amb les fotografies antigues i amb molta història, que els ciutadans de les Illes ens varen fer arribar per participar al nostre concurs fotogràfic. Cada fotografia d’Una mirada cap enrere és un món en si mateixa, per això cada capítol de la sèrie ens contarà la història d’una imatge, aprofundint en la seva temàtica i personatges, i ens revelarà vides, fets i anècdotes.

Nofre, el personatge conductor, indagarà, com si es tractàs d’un modern Sherlock Holmes, les històries que s’amaguen darrere de les imatges que qualcú li va enviant d’una manera misteriosa.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa per les xarxes socials a través de la pàgina de Facebook del programa: Una Mirada Cap Enrere.

A la web ib3tv.com podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL