Dimarts 29 a les 21.30


TIRA TIRA
Arribam fins al cim de la Moleta de Lluc
La ruta de dimarts és una excursió que transcorr íntegrament per finques públiques de la zona del santuari de Lluc, concretament per Son Amer, Menut i Binifaldó, al terme municipal d’Escorca. Aquí en Rafel es troba amb els seus acompanyats d’avui, els Homonots Tomeu, representats per en Bernat, un veterà de 72 anys que en fa 50 que tresca per la Serra, i els seus dos amics i companys de caminades, en Pep i en Toni.

Sortirem de l’aparcament del refugi de Son Amer i ens aturarem per admirar la Font del Puig Ferrer. Entre una fina pluja arribarem a l’Ermita de Son Amer i la seva font. Després de pujar pel GR del camí vell de Lluc a Pollença, arribarem al Mirador del Foment, des d’on gaudirem d’unes vistes fantàstiques del Monestir de Lluc i els seus voltants.

Després de passar pel botador de la paret mitgera entre les finques de Son Amer i de Binifaldó, ens desviarem del camí principal i pujarem per la carena que ens durà fins al cim de la Moleta de Lluc (avui dia coneguda com Moleta de Binifaldó) de 837 metres d’altitud. Després de gaudir de les vistes de tota la zona i de tots els cims de l’entorn, farem una bona berenada i acabarem el programa.

El programa s’emet cada dimarts a les 21.35 h.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3 i @TiraTiraIB3 amb l’etiqueta #TiraTira i a www.facebook.com/tiratiraib3.

Al web www.ib3tv.com podeu veure aquest programa en directe, i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL