EPRTVIB informa


ÈXIT DE LES CONVOCATÒRIES D’IB3
68 persones opten a 4 places
La convocatòria, oberta a tota la professió, per a la selecció com a via d’accés a càrrecs de responsabilitat i de gestió a IB3, ha conclòs amb la presentació de 68 candidates i candidats.

Els llocs a cobrir són els de delegat/da d’Eivissa i de Menorca i els de caps d’Esports de Ràdio i de Televisió. Així es desglossa el nombre de persones per convocatòries: delegat/da d’Eivissa: 18; delegat/da de Menorca: 17; cap d’Esports de Televisió 18; cap d’Esports de Ràdio: 15. En total, 68 persones.

La valoració de mèrits, tal com està indicat al punt 2.d) de les bases de cada una de les convocatòries (Tauler danuncis ib3tv.com), es farà amb relació als estudis universitaris o de postgrau dels candidats, l’experiència professional en mitjans de comunicació (es valorarà especialment el sector audiovisual), l’experiència en funcions de comandament d’equips i el coneixement de l’entorn de la Comunitat Autònoma de les Balears i de la llengua catalana, d’acord amb el projecte presentat.

I, tal com està indicat al punt 2.e), es realitzarà una entrevista personal als aspirants que hagin complert els requisits de la convocatòria. Aquesta conversa personal estarà dirigida únicament a valorar si el candidat respon al perfil del lloc, als requisits objectius i competències específiques que determinen l’adaptació al lloc i el seu desenvolupament.

El 80% de les persones aspirants que s’han presentat tenen titulació universitària.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL