EPRTVIB informa


TOTS DONAM UNA MÀ
IB3 i la Fundació de Tomeu Català “Projecte Home” signen un conveni
La radiotelevisió pública de les Illes Balears continua difonent la gran tasca social de diferents entitats de les Balears que, dia a dia, milloren la vida de moltes persones. Atesa la missió de servei públic d’IB3, una de les seves finalitats és promoure i fomentar els valors cívics, l’educació i la responsabilitat social.

Tots Donam una mà - abril 2016 Projecte Home

 

La iniciativa de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears “Tots donam una mà”, aquest mes d’abril dóna suport a la Fundación Canónica Hombre Libre – Projecte Home Balears.

Tots Donam una mà - abril 2016 Projecte Home (3)

Aquesta reconeguda entitat, liderada per Bartomeu Català, dóna resposta a la problemàtica social de la drogoaddicció amb diverses actuacions com ara el tractament, la prevenció, inserció, formació i investigació dels fenòmens de les addiccions, amb la incorporació de noves metodologies i amb l’actualització dels serveis que ofereix. També té com a objectiu atendre i donar resposta als problemes generats per les addiccions a la societat balear i ho fa mitjançant la investigació i el desenvolupament de programes de prevenció i teràpia que, combinen la intervenció individualitzada i de grups, per oferir una alternativa a les persones afectades i al seu entorn familiar.

Amb aquest acord, IB3 ofereix a Projecte Home Balears la participació en diversos programes que formen part de la programació de Ràdio i Televisió a més de determinades prestacions promocionals i d’altra índole. Tant IB3 Televisió com IB3 Ràdio es comprometen a donar cobertura als seus programes informatius de les activitats que dugui a terme al llarg del mes d’abril Projecte Home Balears. També a emetre diverses falques publicitàries i a realitzar entrevistes als programes d’IB3 Ràdio Al dia, Darrer vol a Formentera i Informatiu Matí.

Per part seva, Projecte Home Balears es compromet, una vegada finalitzada la campanya, a enviar una valoració al departament de Màrqueting d’IB3 en què s’expliqui què ha suposat per a ells la campanya, tot valorant l’augment de les visites a la pàgina web, l’augment de socis o l’increment de les telefonades per sol·licitar informació.

Han signat el conveni el president de Projecte Home, Tomeu Català, i la gerent d’IB3, Margarida Cardona.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL