Dissabte 02 a les 23.59


NO APAGUIS EL LLUM
La interpretació del sexe en l’art
Alguns poetes, escultors o pintors interpreten a través de les seves obres la sensualitat i l’erotisme. Aquest dissabte, al programa de sexe dIB3 Ràdio, es tractarà de quina manera s’inspiren els pintors per plasmar-ho

Hi ha il·lustracions que poden transmetre un sentit d’expressions sexuals que són elaborades inicialment de la ment d’una persona. Un artista que retracta com sent el cos humà d’una manera realista o figurada.

Per aquest motiu aquesta setmana, No apaguis el llum, entrevistarà el pintor Carlos Penas perquè expliqui de quina manera interpreta ell la sexualitat a través de les seves obres, en què s’inspira i si la gent és capaç de reconèixer allò que hi ha plasmat.

La segona part del programa es dedicarà a una exposició de caire sexual, d’un centre cultural de Madrid, que va haver de ser retirada després que un grup de pares es queixàs del significat i el simbolisme de les obres. La pressió mediàtica també hi va tenir a veure. L’exposició estava organitzada per la Fundación Sexpol amb el títol GenitArte.

A No apaguis el llum també hi haurà temps per repassar les notícies principals que s’hagin produït en matèria sexual en els darrers dies.

No apaguis el llum, el programa d’informació sexual d’IB3 Ràdio, presentat per Maria Rigo i Joan Guillem Jaume, que s’emet cada dissabte a mitjanit a IB3 Ràdio.

L’audiència pot contactar amb No apaguis el llum a la pàgina de Facebook: No apaguis el llum – IB3 Ràdio i al correu electrònic: noapaguiselllum@ib3radio.com.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL