Dissabte 02 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Deures, sí o no?
Dirigit i presentat per Regina Cortés, el programa s’emet dissabte a partir de les 9.00 h i combina els espais dirigits a pares amb els infantils

Aquest dissabte, a No venim amb manual, l’espai per a famílies amb infants d’IB3 Ràdio, tendrem un debat amb pares, docents i estudiants sobre si són necessaris els deures, un tema que es planteja sovint actualment.

A la secció de ‘l’Especialista’, d’altra banda, la psicopedagoga Magdalena Bauçà de Mirabò parlarà amb un grup d’adolescents sobre com canvia la relació amb els pares durant aquesta etapa.

El programa també celebrarà el Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil amb un conte i amb l’entrevista dels nins a Carolina Guaita, bibliotecària encarregada de la sala infantil i juvenil de la biblioteca Can Sales.

Els oients també podran escoltar seccions com l’espai ‘En Família’ o la tertúlia ‘Paraula de Nin’, en la que els més joves expressen les seves opinions, a més de cançons de totes les èpoques.

No venim amb manual, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte matí, a partir de les 9.00 h a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dona veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida a participar activament a les famílies.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl i al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL