Diumenge 03 a les 21.30


UNA MIRADA CAP ENRERE
Continuam viatjant en el temps a través dels vostres àlbums familiars
Diumenge vespre al nou programa Una mirada cap enrere podreu veure els capítols “Tres palabras” i “El ball dels alls”.

En el primer capítol de diumenge, al nostre investigador fotogràfic li toca una imatge ben sonora. Haurà de fer un viatge al passat musical de Campos i la seva comarca a través d’una orquestrina molt curiosa i divertida. La pista durà en Nofre a Campos, on a través de determinats indicis intentarà arribar a saber si alguns dels components del conjunt musical encara són vius.

No vos perdeu aquest interessant capítol d’Una mirada cap enrere basat en una fotografia presentada al concurs per Tomeu Miró des del municipi de Campos.

En el segon capítol viatjarem al centre de Mallorca, en concret a Maria de la Salut. Seguint el rastre d’una imatge agrícola que oculta coses molt sorprenents, en Nofre acabarà protagonitzant una situació molt graciosa i insospitada. En aquest cas, la fotografia va ser presentada al nostre concurs des de Maria de la Salut per Caterina Mas.

Una mirada cap enrere s’emet diumenge a les 21.30 h i és un espai que s’ha posat en marxa amb les fotografies antigues, i amb molta història, que els ciutadans de les Illes ens varen fer arribar per participar al nostre concurs fotogràfic. Cada instantània del nostre programa és un món per si mateixa, per això cada capítol de la sèrie ens contarà la història d’una imatge, aprofundint en la seva temàtica i els seus personatges, i ens revelarà vides, fets i anècdotes.

En Nofre, el personatge conductor, indagarà, com si es tractàs d’un modern Sherlock Holmes, les històries que s’amaguen darrere de les imatges que qualcú li va enviant d’una manera misteriosa.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa per les xarxes socials a través de la pàgina de Facebook del programa: Una Mirada Cap Enrere.

A la web ib3tv.com podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL