Diumenge 03 a les 11.00


ESTRENA
“Cactus” el nou programa d’IB3 Ràdio per parlar de la vida moderna amb filosofia i humor
Diumenge a les 11 hores, iniciam un nou programa en què l’humor serà el fil conductor per fer-vos passar una bona estona. A Cactus, volem convidar-vos a reflexionar amb rigor i sentit de l’humor fent la pua al segle XXI.

A més, posarem l’emfasi a parodiar l’era digital i lHomo smartphone, dins un espai sobre la vida moderna, amb filosofia i humor.

El conductor serà Felip Palou i tendrà com a col·laboradors l’actriu Alexandra Palomo i l’humorista Xavier Canyellas. A més, participaran en el programa filòsofs, psicòlegs, professors de ioga i ‘mindfulness’, gent gran, savis… gent amb coses interessants a dir sobre l’ésser humà amb sentit de l’humor.

CACTUS-01

Cactus pretén aportar una nova visió sobre la societat de la informació amb sentit crític i humorístic. Retratarem alguns perfils de la societat que ens serviran per posar un mirall del món accelerat i de vegades virtual que entre tots estam generant. A més, parlarem amb defensors acèrrims de les noves tecnologies. Posarem l’èmfasi en els contrastos de l’ésser humà enganxat a Internet, l’home smartphone, que tant ha canviat en els darrers anys la forma de relacionar-se. Aportarem un sentit crític a través de l’humor, però a la vegada, un enfocament positiu amb l’ajuda d’experts. Un manual de ‘ràdio ajuda’ o ‘humor teràpia’.

El programa s’emet cada diumenge a les 11 hores.

Podeu seguir-lo a les xarxes socials amb l’etiqueta #Cactus. En trobareu més informació al compte de Twitter: @CactusIB3 i a Facebook: Cactus – IB3 Ràdio.

 A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

 

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL