Dijous 07 a les 21.35


UEP! COM ANAM?
Celebrarem cinc anys fent feines a fora vila i descobrint històries, tradicions i sabors rurals
Dijous vespre, a IB3, celebrarem que “Uep! Com anam?” fa ja cinc anys que és en antena i que és un dels programes més veterà de la Radiotelevisió balear. I com ho celebrarem? Idò, de la millor manera que sabem: fent bones feines de camp, aprenent curioses tradicions i trobant gran històries rurals en companyia dels personatges més aguts de fora vila.

Per començar, a Llucmajor, en Toni Ballador ens descobrirà la finca de Cala Pi que va donar origen a la famosa urbanització de costa, que té el mateix nom. I allà, amb les dues germanes hereves del terreny, que no es dediquen a temps complet a fer de pageses, però tenen un esperit ben camper, es cuidarà de la preciosa guarda d’ovelles que hi crien de manera cent per cent natural per poder vendre-les com a “Me Ecològic de Mallorca”. Així mateix, l’amo Toni també esmotxarà els garrovers de la finca, revisarà les caseres dels ametlers i, al remat, tastarà unes costelletes “eco” que faran molta mengera als espectadors. I bona mengera també els farà el plat que aguiarem al Rebost amb una gran madona de Felanitx: uns fideus de patata ben tradicionals i suculents.

Amb el mestre Felip Munar, no farem cap tast, però l’emocionant reportatge que ens oferirà sobre el sacrificat ofici dels miners del Raiguer ens deixarà, segur, amb un gran sabor de boca. Finalment, completarem l’oferta del capítol d’aquesta setmana amb dos reportatges més de caire pràctic: a un protegirem amb cendra un sembrat d’alls de Montuïri, i a l’altre veurem fer uns singulars espantaocells a sa Pobla. Què vos pareix? Estarem molt enfeinats aquesta setmana pel nostre aniversari, però tots sou convidats a col·laborar en la nostra celebració!

Uep! Com anam? s’emet el dijous vespre, a partir de les 21.35 h, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: @IB3 i al Facebook del programa www.facebook.com/uepcomanam amb l’etiqueta #uep.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

 

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL