Dissabte 09 a les 23.59


NO APAGUIS EL LLUM
Embaràs no desitjat i avortament
Aquest dissabte, al programa de sexe dIB3 Ràdio, es tractarà en profunditat com s’ha d’afrontar un embaràs no planificat i quins són els mètodes anticonceptius més utilitzats avui en dia

Planificar tenir un fill o una filla és una decisió important que cal prendre amb tranquil·litat i responsabilitat: cal valorar si és el moment adequat per fer-ho i si es té la capacitat per cobrir les necessitats bàsiques pròpies i les del nadó.

Hi ha casos en què, per motius diversos, s’arriba a un embaràs no planificat. Moltes al·lotes han de fer front a aquest problema com a conseqüència d’un mal ús dels mètodes anticonceptius o perquè s’han mantengut relacions sexuals sense protecció.

Per aquest motiu aquesta setmana, No apaguis el llum, tractarà en profunditat els embarassos no esperats. A la primera part del programa, la psicòloga i sexòloga, Estefanía González, farà una repassada al ventall dels mètodes anticonceptius que hi ha al mercat.

La segona part del programa es dedicarà als avortaments. La ginecòloga Pepa Manzano serà l’encarregada d’analitzar com s’ha d’afrontar un embaràs no planificat, que en la majoria de casos suposa una situació difícil en què s’hauran de prendre decisions, en què els sentiments i les emocions hi són presents.

A No apaguis el llum, també hi haurà temps per repassar les notícies principals que s’hagin produït en matèria sexual en els darrers dies. Així mateix, la col·laboradora Martha Zein, farà una anàlisi en profunditat d’escenes de pel·lícules en les quals quedin plasmades les complicacions d’un embaràs no esperat.

No apaguis el llum, el programa d’informació sexual d’IB3 Ràdio, presentat per Maria Rigo i Joan Guillem Jaume que s’emet cada dissabte a mitjanit  a IB3 Ràdio.

L’audiència pot contactar amb No apaguis el llum a la pàgina de Facebook: No apaguis el llum – IB3 Ràdio i al correu electrònic: noapaguiselllum@ib3radio.com.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL