Dissabte 09 a les 22.45


UNA MIRADA CAP ENRERE
Continuam viatjant en el temps a través dels vostres àlbums familiars
A partir d’aquesta setmana el programa Una mirada cap enrere canvia el seu dia d’emissió als dissabtes a les 22.45 h.

Al capítol “El Manolito” ens traslladam a Formentera. La nostra fotografia ens du aventures marineres, ja que ens parla d’un vapor molt famós a la pitiüsa menor, el Manolito. Serà una nova investigació que obligarà en Nofre a recórrer Formentera seguint les pistes que anirà trobant al camí entre figueres, marges i savines.

Aquesta fotografia ha estat presentada al nostre concurs per Paco Mayans des de Sant Ferran de ses Roques.

Serà capaç el nostre Nofre de resoldre aquest nou enigma? La resposta, la tendreu diumenge dia 10 d’abril amb l’emissió del capítol “El Manolito” a Una mirada cap enrere, la sèrie d’IB3 que ens conta la història que hi ha darrere les vostres fotografies antigues.

Una mirada cap enrere s’emet dissabte a les 22.45 h i és un espai que s’ha posat en marxa amb les fotografies antigues, i amb molta història, que els ciutadans de les Illes ens varen fer arribar per participar al nostre concurs fotogràfic. Cada instantània del nostre programa és un món per si mateixa, per això cada capítol de la sèrie ens contarà la història d’una imatge, aprofundint en la seva temàtica i els seus personatges, i ens revelarà vides, fets i anècdotes.

En Nofre, el personatge conductor, indagarà, com si es tractàs d’un modern Sherlock Holmes, les històries que s’amaguen darrere les imatges que qualcú li va enviant d’una manera misteriosa.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3 i amb l’etiqueta #UnaMiradaCapEnrere i al Facebook del programa: Una Mirada Cap Enrere.

A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.

 

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL