Diumenge 10 a les 21.30


ESTRENA
“Engrescats”, la passió per aprendre
Nou programa presentat per Emili Manzano

“Engrescats” és un programa d’entreteniment divulgatiu que té com a eix principal l’educació, entesa en el sentit més ampli. Els protagonistes són els mestres, els alumnes, les famílies i els continguts que transmeten els primers als segons.

És un programa pensat per gaudir de l’educació i per reflexionar sobre aquesta tasca essencial per a la societat. La idea és mostrar la tasca dels professionals implicats en l’educació, veure com treballen i quins són els seus projectes. També, però, mostrar la feina dels alumnes i els seus processos d’aprenentatge, i conèixer quins són els reptes actuals i els camins de l’educació del futur.

El periodista mallorquí Emili Manzano, guanyador d’un premi Ondas, serà el conductor del programa, ajudat per la pedagoga Catalina Salas. Manzano es va fer popular amb un espai televisiu dedicat al món dels llibres, “Saló de lectura”, a Barcelona TV. Posteriorment va dirigir i presentar “L’hora del lector” al Canal 33/TVC.  

El programa “Engrescats” compta amb l’assessoria tècnica del Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l’Educació de la Universitat de les Illes Balears.

“Engrescats” s’estrena el diumenge dia 10 d’abril a les 21.40 hores a IB3 Televisió.

En el primer capítol comprovarem la passió que mou el món de l’ensenyament i l’aprenentatge. Coneixerem uns alumnes que han momificat pollastres per explicar la mort a l’Antic Egipte, veurem el vuit de la Seu des d’una perspectiva matemàtica i astronòmica i visitarem una cooperativa que han posat en marxa un grup d’alumnes per pagar-se el viatge d’estudis, entre molts altres temes apassionants.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @EngrescatsIB3 i amb l’etiqueta #engrescats i al Facebook del programa: Engrescats – IB3 Televisió.

A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL