Dilluns 11 a les 21.30


AIXÒ ÉS MEL
Aquesta setmana repassarem els nostres programes més històrics
Aquesta setmana a Això és mel volem repassar la història de les Illes Balears a través dels gairebé 100 programes que hem fet durant més de tres anys a IB3 Televisió.

En aquests programes hem pogut conèixer el patrimoni, la història, la gastronomia i la cultura de les diferents civilitzacions que han poblat les nostres Illes. Hem conegut el llegat talaiòtic, el jueu, l’àrab, el romà, el grec o el medieval.

Hem vist els productes que arribaren d’Amèrica o les descripcions gastronòmiques de l’Arxiduc. I també hem constatat com al segle vint passaren de l’escassetat al canvi de costums culinaris.

Això és Mel és un programa de cultura i gastronomia que recorr els pobles i les ciutats de les Illes Balears per conèixer la història, el patrimoni i les curiositats relacionades amb la cuina i els productes agroalimentaris de l’arxipèlag. Els nostres protagonistes, l’actor Toni Gomila i el cuiner Tomeu Caldentey, parlaran de temàtiques i productes diferents per descobrir quins plats s’hi elaboren. El programa s’emet cada dilluns a les 21.35 hores.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #AixòÉsMel. Trobareu més informació al compte de Twitter: @IB3 i a Facebook: IB3 Televisió. A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL