Dissabte 09 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Triar escola
Escoltarem lopinió de mestres, pares i nins sobre lelecció del centre educatiu

Aquest dissabte oferirem un programa especial centrat en l’elecció d’escola, ara que s’apropa el procés d’escolarització per al pròxim curs.

El programa disposarà de la participació de la mestra Esther Jacomet, que abordarà els punts principals a tenir en compte a l’hora de triar escola o institut, en el cas del pas de Primària a Secundària.

Els pares també aportaran la seva experiència en una tertúlia i no faltarà la participació dels nins, que ens contaran què recorden del seu primer dia de classe, ni la visió dels adolescents, que al seu espai explicaran el que suposa el canvi de l’escola a l’institut.

El programa, d’altra banda, disposarà de propostes de plans en família i l’entrevista dels nins al personatge sorpresa, que, com cada dissabte, s’haurà d’enfrontar a un test per avaluar els seus coneixements sobre infants.

No venim amb manual, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte dematí, a partir de les 9.00 h a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida a participar activament les famílies.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl, al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL