Diumenge 10 a les 22.45


L’HORA D
Diumenge veurem el documental d’estrena “SOS 3”
Aquest diumenge torna LHora D, el programa d’IB3 dedicat al documental. Aquesta setmana podrem veure SOS 3 i tot seguit Més que un barri.

SOS 3 vol mostrar la realitat dels ‘sense sostre’, de les famílies desnonades i dels que construeixen entorns quotidians a una mesura més humana.

La casa com a lloc d’intimitat, de descans, de protecció, de tranquil·litat, ha desaparegut per a moltes persones i d’altres lluiten per conservar-la. La tranquil·litat només es recupera amb ansiolítics o cercant alternatives. El documental SOS 3, a través de les històries dels protagonistes, vol mostrar la realitat dels ‘sense sostre’, de les famílies desnonades i dels que construeixen entorns quotidians a una mesura més humana.

El programa s’emet tots els diumenges  a les 22.45 h.

Presentat per Nofre Moyà, LHora D es converteix en el territori del documental, el lloc en què l’espectador pot accedir a treballs d’aquest gènere amb un vincle temàtic amb la nostra societat i la nostra geografia.

Vos convidam a fer el seguiment del programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #LHoraD i al Facebook d’IB3 Televisió.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, per si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL