IB3 Televisió informa


AUDIÈNCIES
L’estrena del primer programa sobre educació i aprenentatge a les Balears engresca l’audiència d’IB3
Engrescatsobté una bona audiència social i a la televisió

El nou programa temàtic d’IB3TV sobre l’educació a les Balears, Engrescats, assolí un bon resultat d’audiència a la televisió i una gran acceptació a les xarxes socials. L’estrena va esser el diumenge a les 21.35 h, en una franja horària on s’emeten programes molt assentats.

L’espai va ser seguit a la televisió per un total de 61.000 persones i duplicà el nombre de reproduccions que normalment sol tenir en aquella franja, un diumenge vespre, en l’emissió per streaming.

Engrescats, presentat per Emili Manzano, va ser més seguit per públic femení (6% de quota). L’espai va obtenir un target molt més jove de l’habitual: destaquen els de la franja d’entre 25 i 44 anys, amb un 7% de quota. Els majors de 64 anys suposaren el 10.2% de quota. A més, destaca en les classes socials altes (10.2%) i a Palma, amb un 7.7%.

Quant a l’audiència social, podem destacar que durant la franja d’emissió la comunitat educativa de les Illes Balears (pares, mares, professors i alumnes) es varen bolcar enviant comentaris durant l’emissió mitjançant l’etiqueta #engrescats.

En total, es varen rebre 612 tuits. Destaca el minut d’or, a les 22.00 h, en què es varen produir 259 posts. Un total de 172 usuaris varen comentar en directe el programa. Un 60% dels usuaris que han utilitzat l’etiqueta han estat dones, i un 40%, homes.

Quant al contingut d’aquest comentaris a la xarxa social el to en tot moment va ser positiu i les paraules que més es varen utilitzar al marge de l’etiqueta del programa varen ser: gràcies, enhorabona i educació.

Podeu interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @EngrescatsIB3 i amb l’etiqueta #engrescats i al Facebook del programa: EngrescatsIB3 Televisió.

A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL