Dimecres 13 a les 21.35


LA GRAN RUTA ÍNDIA
“La veu del temple”
Aquest dimecres, a les 21.35 hores, continuarem amb l’aventura del nou programa La Gran Ruta Índia.

En el capítol d’aquesta setmana el nostre equip s’endinsarà en el bosc de Nallamalla, cosa que sorprendrà les tribus autòctones. També passaran el vespre més dur de tots els que han viscut fins ara per mor d’una festivitat hindú ben curiosa i tornaran a topar amb controls policials. Els problemes amb la documentació del minibús continuen sent un gran entrebanc.

La Gran Ruta Índia s’emet els dimecres a les 21.35 hores. Aquesta és la nova aventura dels germans mallorquins Nacho i Javi Summers, que farà que travessin tota l’Índia i una part del Nepal. Acompanyats de Dani Cuesta i Raúl Martínez, membres d’IB3 Televisió, intentaran superar el repte solidari que els ha proposat la mallorquina Kika Simó, cofundadora de l’ONG de Calcuta Els nens de Topsia: dur un minibús a la remota regió de Ladakh, a la zona índia de l’Himàlaia, perquè els nins puguin anar a escola.

Hauran de recórrer 7.000 quilòmetres per selves, deserts, ciutats i algunes de les carreteres que circulen a més altura de tot el món. Tot això, amb el monsó seguint-los de prop i sabent que han d’arribar a Ladakh abans que comencin les nevades, tanquin les carreteres i la zona quedi totalment aïllada.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3 i @LaGranRuta amb l’etiqueta #LaGranRuta i al Facebook d’IB3 Televisió.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL