Dimecres 13 a les 22.15


PALMA PAM A PAM
 Son Castelló i sa Indioteria
Al programa de dimecres coneixerem la història del polígon de Son Castelló, el més antic d’Espanya, conduirem un cotxe de somni i entrarem a una escoleta molt especial.

Anirem al barri de sa Indioteria, on conversarem amb el capellà, un lluitador de cap a peus, i pedalejarem una mica amb els amics del Club Ciclista del barri. En tornar, coneixerem el siquier i darrer pagès en actiu de la zona i assistirem a una classe de la UNED. Aquesta setmana acomiadarem el capítol entre trompetes i tambors.

Palma pam a pam és un retrat quotidià de la ciutat de Palma, que deixa una marca inesborrable a tothom que l’ha trepitjada. Amb Toni Lluís Reyes, descobrirem el patrimoni, la gastronomia i els racons més emblemàtics de Ciutat. A més, serem testimonis de com els seus habitants estimen la ciutat i és aquesta gent la que ens ajudarà, cada setmana, a descobrir-la.

Cada dimecres vespre, a les 22.15 h, mostram una ruta diferent per Ciutat, amb la qual, de ben segur, descobrireu molts de racons i detalls de Palma que desconeixíeu.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: @IB3 al Facebook d’IB3 Televisió amb l’etiqueta #PalmaPamAPam.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL