Dijous 14 a les 21.35


UEP! COM ANAM?
Esclatarem d’alegria primaveral a fora vila, cuinarem faves i beneirem fruits i collites
El capítol d’aquesta setmana de “Uep! Com anam?” pegarà un bon esclafit i serà, literalment, com per tirar-hi coets. Per començar, al reportatge principal, l’amo en Toni Ballador visitarà el propietari de la Pirotècnia Jordà de Lloret per descobrir-nos que aquest reconegut mestre de la pólvora compagina la seva immensa passió pels focs d’artifici amb una profunda estima també per les feines de fora vila. En companyia seva, mentre tots dos xerren i es conten la vida, el nostre presentador menarà una preciosa guarda d’ovelles sorianes, collirà verdures als horts de la finca familiar i ajudarà a nodrir els diversos animals de corral de la casa. Serà una jornada ben intensa que, al remat, acabarà amb un sorollós i espectacular castell piromusical. Serà gros! I entre esclat i esclat, entre el terme de Palma i el de Santa Eugènia, farem d’hortolans a les parcel·les de lloguer de Son Fuster i també farem llenya a Lloseta amb una colla d’amics ben bergantells.

Al Rebost, amb un home i una dona ben xalestos, que són germans i solen cuinar a duo, tastarem un plat de bessons de fava ben tradicional. I a en Felip Munar, per la seva banda, el trobarem pujant al Santuari de Sant Honorat per saludar dos vells i bons amics del programa: el pare Barceló i el pare Mascaró. I, en haver xerrat amb ells, el nostre mestre es trobarà a Cura amb un reputat historiador que li explicarà els orígens de l’ancestral benedicció dels fruits i els camps que cada any es dispensa cap als quatre punts cardinals de Mallorca des dels cims del Puig de Randa.

Uep! Com anam? s’emet dijous vespre, a partir de les 21.35 h, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: @IB3 i al Facebook del programa www.facebook.com/uepcomanam amb l’etiqueta #uep.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

 

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL