Diumenge 17 a les 21.30


ENGRESCATS
L’escola surt al carrer
Al programa de diumenge comprovarem que  l’educació no és tasca exclusiva de  l’escola, sinó que tot el barri s’ha d’implicar en la formació d’un infant.

Veurem de quina manera l’escola surt al carrer i també s’obri a la societat per establir un diàleg constant que millori la qualitat de la convivència i l’aprenentatge dels nostres infants i joves.

“Engrescats” és un programa d’entreteniment divulgatiu que té com a eix principal l’educació, entesa en el sentit més ampli. Els protagonistes són els mestres, els alumnes, les famílies i els continguts que transmeten els primers als segons.

El periodista mallorquí Emili Manzano, guanyador d’un premi Ondas, és el conductor del programa, ajudat per la pedagoga Catalina Salas.

El programa “Engrescats” disposa de l’assessoria tècnica del departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l’Educació de la Universitat de les Illes Balears.

“Engrescats” s’emet diumenge a les 21.40 hores a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @EngrescatsIB3 amb l’etiqueta #engrescats i al Facebook del programa: EngrescatsIB3 Televisió.

A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL