Dilluns 18 a les 21.35


AIXÒ ÉS MEL
Aquesta setmana farem un tast de la cultura i la gastronomia del sud d’Espanya




Les Illes Balears, com a bona terra d’acollida, continuen rebent molta població provenint d’altres comunitats espanyoles. Aquesta setmana, a Això és Mel, farem un tast de la cultura i la gastronomia del sud d ’Espanya. En Tomeu i en Toni berenaran amb en Vicente i na Francisca, arribats d’Orellana la Vieja, Badajoz, a Felanitx, fa més de 45 anys.

Carlos Garcia-Delgado dirà a en Toni com veuen els nouvenguts els mallorquins; en Tomeu prepararà plats a la Casa de Andalucía de Palma i en Toni ballarà amb les al·lotes de la Casa de Son Servera. De Múrcia, tastarem un ‘caldero de arroz’ i serà un xalar el final de festa amb la seva agrupació folklòrica.

Això és Mel és un programa de cultura i gastronomia que recorr els pobles i les ciutats de les Illes Balears per conèixer la història, el patrimoni i les curiositats relacionades amb la cuina i els productes agroalimentaris de l’arxipèlag. Els nostres protagonistes, l’actor Toni Gomila i el cuiner Tomeu Caldentey, parlaran de temàtiques i productes diferents per descobrir quins plats s’hi elaboren. El programa s’emet cada dilluns a les 21.35 hores.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #AixòÉsMel. Trobareu més informació al compte de Twitter: @IB3 i a Facebook: IB3 Televisió. A la web ib3tv.com podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.






ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL