Dimarts 19 a les 22.10


UNA MIRADA CAP ENRERE
La fotografia d’aquesta setmana ens duu a Son Serra de Marina
Aquesta setmana, a Una mirada cap enrere, en Nofre haurà de seguir el rastre d’un porquet per descobrir què amaga la tendra imatge d’un grup de nins disfressats.

Aquesta història ens durà a Son Serra de Marina, localitat on varen créixer els protagonistes d’una instantània que ens parla de la infantesa en un temps molt diferent de l’actual.

La fotografia del capítol “La colla de Son Marí” ha estat presentada al concurs per Tomeu Torres des de Sineu.

Una mirada cap enrere s’emet dimarts a les 22.10 h i és un espai que s’ha posat en marxa amb les fotografies antigues, i amb molta història, que els ciutadans de les Illes ens varen fer arribar per participar al nostre concurs fotogràfic. Cada instantània del nostre programa és un món per si mateixa; per això, cada capítol de la sèrie ens contarà la història d’una imatge, aprofundint en la seva temàtica i els seus personatges, i ens revelarà vides, fets i anècdotes.

En Nofre, el personatge conductor, indagarà, com si es tractàs d’un modern Sherlock Holmes, les històries que s’amaguen darrere de les imatges que qualcú li va enviant d’una manera misteriosa.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3 i amb l’etiqueta #UnaMiradaCapEnrere i al Facebook del programa: Una Mirada Cap Enrere.

A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.

 

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL