Dissabte 16 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Potenciar la creativitat
Farem exercicis en directe amb Neurona 2020 per celebrar el Dia mundial de la creativitat

Aquest dissabte a No venim amb manual ens avançam a la celebració del Dia mundial de la creativitat i la innovació amb Núria Prunés, de Neurona 2020, que ens donarà idees per potenciar la imaginació en els infants i, a més, ens proposarà exercicis en directe perquè els nins del programa i els oients puguin desenvolupar aquesta capacitat.

D’altra banda, a l’espai ‘En família’ parlarem de les mares de dia i a ‘L’especialista’ abordarem la importància de les amistats a l’adolescència.

Com cada dissabte, no faltaran la tertúlia infantil, els plans familiars ni la música. Acabarem amb l’entrevista dels nins al personatge o personatges de la setmana, que en aquesta ocasió formen part de l’organització del pròxim ‘hackathon’ per a nins que se celebrarà a Mallorca.

No venim amb manual, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet el dissabte dematí, a partir de les 9 h, a IB3 Ràdio i combina els espais infantils amb els dirigits als adults, com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius dedicats a la infància i convida les famílies a participar-hi activament.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl, al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com es pot sentir el programa en directe i també el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL