Dissabte 16 a les 23.59


NO APAGUIS EL LLUM
Tècniques de reproducció assistida
Aquest dissabte, al programa de sexe dIB3 Ràdio, es tractaran les dificultats que tenen algunes parelles per aconseguir tenir un infant i quin és el ventall de possibilitats que tenen per arribar a concebre’l

En un moment o altre de la vida, almanco un 15% de les persones han de fer front a problemes reproductius, amb tots els sentiments i les frustracions que això pot comportar. Una de les possibilitats que es presenten davant la dificultat de concebre un infant són les tècniques de reproducció assistida.

Per aquest motiu, aquesta setmana, a No apaguis el llum, el director metge de l’IBILAB, Javier Marqueta, explicarà les tècniques de reproducció assistida que ajuden a tenir un fill quan la naturalesa per si mateixa no ho pot fer. També farà una repassada a les consideracions que s’han de tenir presents a l’hora de decantar-se per una fecundació assistida.

La segona part del programa es dedicarà a com ha de ser la preparació psicològica en un procés de reproducció artificial. Serà amb la psicòloga Marilén Garcelán.

A No apaguis el llum, també hi haurà temps per repassar les notícies principals que s’hagin produït en matèria sexual en els darrers dies. Així mateix, la col·laboradora Martha Zein farà una anàlisi en profunditat d’escenes de pel·lícules en les quals queden plasmades les complicacions d’un embaràs no esperat.

No apaguis el llum, el programa d’informació sexual d’IB3 Ràdio, presentat per Maria Rigo i Joan Guillem Jaume que s’emet cada dissabte a mitjanit, a IB3 Ràdio.

L’audiència pot contactar amb No apaguis el llum a la pàgina de Facebook: No apaguis el llum – IB3 Ràdio, i al correu electrònic: noapaguiselllum@ib3radio.com.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL