IB3 Televisió informa


IB3 Televisió torna a Catalunya
A partir d’aquest matí els espectadors de Catalunya podran tornar a veure les emissions d’IB3, a través del canal IB3 Global. D’aquesta manera, es reactiva la reciprocitat entre Catalunya i les Illes Balears amb l’emissió compartida dels principals dels seus canals a ambdós territoris.

La reciprocitat de les emissions televisives entre Catalunya i Balears s’ha tornat a recuperar avui, ja que des d’aquest matí els espectadors de Catalunya poden tornar a veure el canal IB3. Per la seva banda, els espectadors de les Illes Balears van tornar a rebre les emissions de TV3.cat, el 3/24 i el canal Super3/33 el mes de desembre passat.

A partir d’avui, els espectadors catalans ja reben les emissions d’IB3 a través del MUX1 de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), que també inclou TV3, Super3/33, Esport3, 3/24 i les emissores de Catalunya Ràdio. En concret el canal que es pot veure és IB3 Global, l’equivalent al canal TV3cat.

IB3TV torna a Catalunya

Alguns aparells de televisió sintonitzen automàticament els nous canals de televisió, així que no caldrà fer-hi res per poder veure IB3 Global a partir d’ara. Si no és així, cal buscar de manera manual aquest canal, a través del comandament a distància del televisor.

La Generalitat de Catalunya i el Govern Balear van signar l’acord de reciprocitat de les emissions de les televisions públiques TV3 i IB3 el 22 de gener del 2009, amb l’objectiu de crear un espai de televisió en català. L’1 de novembre del 2012, però, IB3 es va deixar de veure a Catalunya. Pel que fa a les Illes Balears, el 31 de març del 2015 es van deixar d’emetre el 3/24 i el Super3/33, i només es va mantenir TV3cat. Aquestes emissions es van recuperar el mes de desembre passat gràcies a la multiplexació estadística del canal múltiplex de les Illes Balears, un sistema que permet augmentar la qualitat del senyal i el nombre de canals de televisió del múltiplex.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL