IB3 Televisió informa


IB3 Televisió torna a Catalunya
A partir d’aquest matí els espectadors de Catalunya podran tornar a veure les emissions d’IB3, a través del canal IB3 Global. D’aquesta manera, es reactiva la reciprocitat entre Catalunya i les Illes Balears amb l’emissió compartida dels principals dels seus canals a ambdós territoris.

La reciprocitat de les emissions televisives entre Catalunya i Balears s’ha tornat a recuperar avui, ja que des d’aquest matí els espectadors de Catalunya poden tornar a veure el canal IB3. Per la seva banda, els espectadors de les Illes Balears van tornar a rebre les emissions de TV3.cat, el 3/24 i el canal Super3/33 el mes de desembre passat.

A partir d’avui, els espectadors catalans ja reben les emissions d’IB3 a través del MUX1 de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), que també inclou TV3, Super3/33, Esport3, 3/24 i les emissores de Catalunya Ràdio. En concret el canal que es pot veure és IB3 Global, l’equivalent al canal TV3cat.

IB3TV torna a Catalunya

Alguns aparells de televisió sintonitzen automàticament els nous canals de televisió, així que no caldrà fer-hi res per poder veure IB3 Global a partir d’ara. Si no és així, cal buscar de manera manual aquest canal, a través del comandament a distància del televisor.

La Generalitat de Catalunya i el Govern Balear van signar l’acord de reciprocitat de les emissions de les televisions públiques TV3 i IB3 el 22 de gener del 2009, amb l’objectiu de crear un espai de televisió en català. L’1 de novembre del 2012, però, IB3 es va deixar de veure a Catalunya. Pel que fa a les Illes Balears, el 31 de març del 2015 es van deixar d’emetre el 3/24 i el Super3/33, i només es va mantenir TV3cat. Aquestes emissions es van recuperar el mes de desembre passat gràcies a la multiplexació estadística del canal múltiplex de les Illes Balears, un sistema que permet augmentar la qualitat del senyal i el nombre de canals de televisió del múltiplex.

 
24 respostes a “IB3 Televisió torna a Catalunya”

 1. Cesar Soria escrigué:

  Felicitats per la nova reentree de les emissions de “ses illes” .

  Preguntare el mateix que el telespectador Sr.Carlos Alvero els hi va preguntar al agost.
  Serian tan amables de indicar-me de quin o quins grups es la musica que s’emet al reportatge fotografic excelent de “Tornam tot d’una”.
  Es una banda sonora senzillament excel.lent

  Gracies per adelantat i felicitats novament pel les emissions

  César

 2. carlos alvero escrigué:

  De qui es la musica de tornam tot duna?

 3. son toni escrigué:

  Molt content de tornar a veure IB3 des de Badalona. Contentíssim!!! Gràcies a tots que heu pogut fer aixó possible un altre cop. Un dels millors canals que hi ha a la tele ara per ara.

 4. Us trobabem a faltar.

 5. […] una setmana que IB3 ja es pot tornar a sintonitzar a Catalunya i la Franja. Pocs mesos abans, al desembre, les Balears havien recuperat el Canal 33, el Súper 3 i […]

 6. […] una setmana que IB3 ja es pot tornar a sintonitzar a Catalunya i la Franja. Pocs mesos abans, al desembre, les Balears havien recuperat el Canal 33, el Súper 3 i […]

 7. mjgarcia escrigué:

  Benvolguts,

  moltes gràcies per la vostra gran acollida!

  Us esperam també a les nostres xarxes socials:

  Twitter: @IB3
  Facebook: Facebook.com/IB3org
  Instagram: @IB3
  Youtube: youtube.com/user/ib3

  Departament de Comunicació d’IB3.

 8. margarita lamarca escrigué:

  Contentísssima de tornar a veure IB3.

 9. Vicenç escrigué:

  He tingut una grata sorpresa, en veure de nou a sa pantalla paisatges i programes xerrats en mallorquí. Vaig estar anys mirant IB3, participant de ses seves sèries i programes en directe aconseguint en una des pics que participi guanyi un premi que consistia a dues botelles de vi de sa terra, que amablement me varen fer arribar es meu domicili.
  Sa cultura és de tots i donar-la a conèixer és molt bé atura es que se sent atret per aquesta terra tan meravellosa.
  He intentat escriure-ho en mallorquí per demostrar lo content que estic
  Un català de Cabrera de Mar que està enamorat de ses illes.

 10. XISCO escrigué:

  Hola desde BCN:

  Per fi, IB3 a Catalunya un altre cop. Mai havia d’haver passat que es deixes de veure.
  Soc de Muro i ja us trobava a faltar.!!

 11. […] divendres vam tenir una bona notícia. El canal balear IB3 Global es podria tornar a veure des del Principat. Tenint en compte que cada vegada sembla més propera la reactivació de Canal9, i juntament amb la […]

 12. Lluís Serrat escrigué:

  Molt content de tornar a poder veure IB3 des de Barcelona.
  L’únic és que hi ha moltes estones amb el missatge “Tornam tot d’una” -tot i que les imatges que passeu són magnífiques-. Es resoldrà això?

 13. telenauta escrigué:

  L’únic problema d’aquestes emissions és la baixa qualitat técnica. Emetre a 2mb/s en MPEG2 i 544x576i fa que es vegi tot pixelat i difuminat en televisors de mides mitjanes (40 cap endavant). Heu pensat en emetre en MPEG4/H.264 enlloc d’MPEG2 i a 720p?

 14. Marc escrigué:

  Tenia moltes ganes que arribés IB3 a Catalunya! Vaig passar-me tot ahir veient-la… Una salutació des de Barcelona!

 15. andreu escrigué:

  a veure si aviat arriba ací al PV també la reciprocitat

 16. PUTA CATALUÑA escrigué:

  Desde que están los de !!! MES !!! MERDA PER SES ILLES BALEARS… hacen todo lo posible para estar más cerca de los catalufos… muchos mallorquines no os queremos ni siquiera un poquiiiiiito. Y ahora para joder un poco más a los catalánistas. VIVA ESPAÑA Y MIS ISLAS BALEARES.

 17. Núria escrigué:

  Hola desde Sant Pere de Ribes es veu perfecta!!!!!

 18. Francina escrigué:

  Ohhh que be !!
  i per quan es podrá veure a València ? i a Andorra, i ha reciprocidad ?? qué pasa amb els mallorquins que son a Madrid, o Sevilla ?
  Aquest nom d’IB3 global em resulta una mica pretenciós ?
  Aprofito per donar-vos l’enhorabona per tots els canvis ques supós satisfà al vostre reduït entorn de cultu-flautes.
  Si escoltasiu més, us adonarieu que hi ha un mon allà fora.(que no ès com pensau)

 19. Josep Parareda escrigué:

  M’agradava molt aquest canal quan el vèiem al principat abans que no ens el suprimissin els mateixos colonitzadors de sempre. Els programes eren molt interessants i divertits. El català de Ses Illes és molt agradable i càlid, i molt sexy en les noies.Visca l’espai comunicatiu en la nostra llengua catalana per a tots els PPCC!

 20. Sílvia escrigué:

  Doncs jo sóc catalana i estic contentíssima de poder veure la tv de les Illes un altre cop sense necessitat d’anar a Internet… i tant de bo pugui veure aviat la del País Valencià! Com més serem més riurem!

 21. Esther escrigué:

  Josemi, pensa una mica abans de parlar. Jo com a menorquina que soc i visquent a Catalunya estic molt contenta per poder veure IB3 i seguir conectada a ses Illes.

 22. Josemi escrigué:

  IB que significa illes balears que putes tener que anar a catalunya!! interesats aquets

 23. He tingut una molt agradable sorpresa quan he vist la IB al meu televisor, espero que a vosaltres també vos agradi veure la TV3. Sentir-vos parlar veig que tan sols per un petit accent, parlem la mateixa llengua.Som germans !!

 24. Miquel Coma escrigué:

  EStic molt content, benvinguda la reciprocitat.

Deixa un comentariIB3 TELEVISIÓ

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL