Dimecres 20 a les 22.15


PALMA PAM A PAM
 Descobrim l’encant de la zona de Gènova
Al programa de dimecres començarem entrenant a la serra de na Burguesa amb un company molt especial. A més, coneixerem el projecte “Jo estim Gènova”, hi visitarem les coves, aprendrem l’ofici de ferrer, descobrirem qui era Natacha Rambova i per què és tan popular al barri. També, cercarem el nostre costat més espiritual, tastarem uns caragols exquisits i amb la panxa plena mourem l’esquelet amb uns ballarins de primera.

Palma pam a pam és un retrat quotidià de la ciutat de Palma, que deixa una marca inesborrable a tothom que l’ha trepitjada. Amb Toni Lluís Reyes, descobrirem el patrimoni, la gastronomia i els racons més emblemàtics de Ciutat. A més, serem testimonis de com els seus habitants estimen la ciutat i és aquesta gent la que ens ajudarà, cada setmana, a descobrir-la.

Cada dimecres vespre, a les 22.15 h, mostram una ruta diferent per Ciutat, amb la qual, de ben segur, descobrireu molts de racons i detalls de Palma que desconeixíeu.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: @IB3 al Facebook d’IB3 Televisió amb l’etiqueta #PalmaPamAPam.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL