Diumenge 24 a les 21.35


ENGRESCATS
Parlam de comunicació amb el periodista Carles Capdevila
Aquesta setmana Engrescats parla de comunicació i ho farà amb el periodista Carles Capdevila, que reflexionarà sobre la necessitat de prendre’s l’educació dels fills amb humor.

A Eivissa, coneixerem al capità Cacurcies i gaudirem d’un taller de ràdio fet per alumnes de secundària de l’Institut Sant Agustí, farem poesia a Formentera i els lleons del col·legi s’Olivera de Santa Eulària des Riu faran feina per ambients i adoptaran tot tipus de rols.

El periodista mallorquí Emili Manzano, guanyador d’un premi Ondas, és el conductor del programa, ajudat per la pedagoga Catalina Salas.

El programa Engrescats disposa de l’assessoria tècnica del departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l’Educació de la Universitat de les Illes Balears.

Engrescats s’emet diumenge a les 21.35 hores a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @EngrescatsIB3 amb l’etiqueta #engrescats i al Facebook del programa: EngrescatsIB3 Televisió.

A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.

 
Una resposta a “ENGRESCATS: Parlam de comunicació amb el periodista Carles Capdevila”

  1. Nacho Laborda Alares escrigué:

    primero felicitaros por vuestro programa , queria haceros un comentario , el otrto dia acudí a una charla de Rosa Mas Ramis sobre emociones , a parte de ser super interesante , trabaja como directora del lEquip d’Orientació Educativa i Psicopedagògica d’Atenció Primerenca Sud , nos comentó cual era su trabajo y me gustaria que se conociera la labor que ejercen y la gran ayuda que ejercen sobre las familias detectando niños con posibles problemas.
    Muchas gracias

Deixa un comentariIB3 TELEVISIÓ

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL