Dissabte 23 a les 23.59


NO APAGUIS EL LLUM
Quan acudir a teràpia de parella?
Aquest dissabte, al programa de sexe dIB3 Ràdio, es parlarà de quins són els principals motius pels quals és aconsellable visitar un professional per millorar la relació de parella

Quan una parella té problemes en la seva relació i no aconsegueix solucionar-los sinó que es van mantenint durant el temps, arriba un moment que aquests problemes comencen a deteriorar la relació cada vegada més, generant insatisfacció, i poden arribar a rompre-la. Quan s’arriba a aquesta situació, és quan algunes parelles decideixen acudir a un psicòleg per realitzar una teràpia de parella que els ajudi a salvar la seva relació.

Ara bé, la teràpia no serveix només per a parelles amb problemes, sinó que fins i tot una parella amb una bona sintonia pot acudir a un psicòleg especialitzat per aprendre a comunicar-se millor i, sobretot, per prevenir futurs conflictes i conèixer-se millor l’un a l’altre.

Per aquest motiu, a la primera part del programa, el psicòleg i sexòleg Vicente Alcántar ens visitarà per parlar en profunditat de quins són els motius principals pels quals una parella va a la consulta i en què consisteixen les teràpies.

La segona part del programa es dedicarà a la pèrdua del desig i de la passió. Oiana Esparza i Ángel Caballero compartiran la seva experiència amb els oients i revelaran els secrets que a ells els varen anar bé per mantenir viva la flama. Aquesta parella va perdre la passió i la va recuperar utilitzant la imaginació. Això expliquen al seu llibre “Sexistencialismo”.

A No apaguis el llum també hi haurà temps per a la col·laboradora Martha Zein, que farà una anàlisi en profunditat d’escenes de pel·lícules en les quals s’acudeix a un professional en teràpia de parella per demanar ajuda.

No apaguis el llum, el programa d’informació sexual d’IB3 Ràdio, presentat per Maria Rigo i Joan Guillem Jaume, s’emet cada dissabte a mitjanit a IB3 Ràdio.

L’audiència pot contactar amb No apaguis el llum a la pàgina de Facebook No apaguis el llum – IB3 Ràdio i al correu electrònic noapaguiselllum@ib3radio.com.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL