Dissabte 23 a les 22.00


FONT DE MISTERIS
Els enigmes dels llibres de viatges
El programa de misteris i llegendes dIB3 Ràdio s’endinsa en el món dels llibres de viatges

Dissabte 23 d’abril, Dia del Llibre, torna Font de Misteris a IB3 Ràdio. Chema Font i el seu equip han preparat un programa en què els llibres de viatges sobre les Balears i els seus enigmes són els protagonistes. Quins il·lustres personatges escrigueren amb relació a les nostres llegendes i tradicions? Quina és la visió del nostre arxipèlag per a aquells primers “turistes”?

A la darrera part del programa, a la secció “Mons Diversos” es coneixerà i s’espipellarà tot allò més interessant i sorprenent que ha passat i passa tant a la nostra comunitat com a la resta del món. Finalment a la secció “Xarxes Socials” es llegiran alguns dels missatges que han fet arribar els oients al programa.

Es pot seguir i comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris”, i a Twitter cercant @fontdemisteris, emprant l’etiqueta #FontDeMisteris. També es pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.

“Font de Misteris” és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears dIB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 22.00 h i fins a mitjanit.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda el 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL