Dissabte 23 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Microrelats en directe
Nins i joves ens mostraran les seves creacions

Aquest dissabte 23 d’abril els nins i adolescents de “No Venim amb Manual” celebraran el Dia del Llibre locutant en directe alguns dels microrelats que ells mateixos han creat per a l’ocasió.

En el programa també hi ha la secció ‘En Família’, en què parlarem de la musicoteràpia, i la secció adolescent, en la qual els joves ens comentaran com s’han d’usar els famosos ‘emojis’.

Com cada dissabte, no faltaran la tertúlia infantil, els plans familiars ni la música; el dia 23, a més, hi haurà una secció ‘retro’, un espai en què els més joves tenen l’oportunitat de conèixer quins eren els costums, les cançons i els jocs dels adults d’avui en dia quan eren petits. En aquesta ocasió, parlarem dels concursos que abans reunien tota la família davant del televisor.

“No venim amb Manual”, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte dematí, a partir de les 9 h a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida les famílies a participar-hi activament.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl i al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL