Dijous 28 a les 21.35


UEP! COM ANAM?
Visitarem un preciós lloc d’Alaior, sembrarem flors amigues i reviurem el passat rural d’Artà
Dijous vespre, el programa més autènticament rústic i més rústicament autèntic d’IB3 vos tornarà a dur de camp en camp i d’illa en illa, a la recerca dels millors productes naturals de ca nostra, dels pagesos més aguts de Balears, dels consells d’hort i els remeis de salut més sorprenents i de les històries més entranyables d’un temps a fora vila.

Per començar, l’amo en Toni Ballador ens menarà fins al preciós lloc de Llumena, d’en Sebastià d’Alaior, per presentar-nos un pare i un fill ramaders de potada que hi crien vaques d’engreix i una magnífica guarda de porcs, amb els quals elaboren unes sobrassades delicioses i uns embotits ben gustosos. Entretant, per Mallorca, sembrarem tomatigueres de ramellet de tres varietats diferents al llogaret santanyiner de s’Alqueria Blanca, i al nucli de Son Sardina collirem sucoses taronges Nàvel. El mestre en Felip Munar, a la secció de Cultura Popular, ens farà pujar als peus del Bec de Farrutx d’Artà per remembrar l’antiga esplendor pagesa de les cases de Can Capblanc en companyia d’en Guillem Garau, estudiós del món rural i autor del llibre “A fora vila antany”. I a la terrassa portentosa i esponerosa de na Vanessa García, descobrirem quines flors ens convé plantar entre els nostres cultius per atraure abelles i altres insectes beneficiosos,  i també aprendrem a fer un senzill tractament per als ulls cansats a partir d’aigua de clavells.

Què? Vos fa ganes veure tots aquests bons reportatges? Idò, dijous vespre no oblideu connectar amb IB3 devers les 21.40 h. No oblideu tampoc consultar tots els nostres continguts extra al nou canal de YouTube del programa. Vos hi esperam!

Uep! Com anam? s’emet dijous vespre, a partir de les 21.35 h, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: @IB3 i al Facebook del programa www.facebook.com/uepcomanam amb l’etiqueta #uep.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

 

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL