IB3 Ràdio informa


El programa d’IB3 Ràdio “No venim amb manual”, premiat a Catalunya
Menció de Qualitat en els Premis Ràdio Associació

El programa infantil “No venim amb manual” ha estat guardonat amb una Menció de Qualitat en la 16a edició dels Premis Ràdio Associació de Catalunya, que destaquen la qualitat de la ràdio en tots els seus àmbits. El jurat ha volgut destacar també les apostes que es fan el cap de setmana.

“No venim amb manual” és un programa que s’emet des del gener del 2014, tots els dissabtes, amb la intenció d’ajudar pares i mestres en la seva tasca educativa i, al mateix temps, esdevenir un espai en el qual nins i joves puguin expressar les seves idees.

asso

L’espai, dirigit i presentat per Regina Cortés, incorpora més d’una vintena de nins i joves col·laboradors –d’entre 6 i 18 anys- que tenen l’oportunitat de conèixer el mitjà radiofònic i que, a més, poden potenciar la seva expressió i creativitat.

També s’ha creat una xarxa entre les diferents entitats que fan programes educatius destinats als més joves, escoles, col·lectius infantils i juvenils i associacions de mares i pares.

La presentadora es fa acompanyar de psicòlegs, pedagogs, docents, experts en noves tecnologies, mestres d’educació especial i professionals de la salut.

El programa té una àmplia difusió a través de les xarxes socials amb una pàgina de Facebook amb 1.000 seguidors.

“No venim amb manual” s’emet cada dissabte de 9.00 h a 11.00 h i el podeu seguir a les xarxes socials: Twitter @NoVenimAmbMnl i Facebook No venim amb manual.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL