EPRTVIB informa


“Tots donam una mà” a la Fundació Itinerarium
IB3 signa un conveni amb l’entitat menorquina
La radiotelevisió pública de les Illes Balears continua difonent la gran tasca social de diferents entitats de les Balears que, dia a dia, milloren la vida de moltes persones. Atesa la missió de servei públic d’IB3, una de les seves finalitats és promoure i fomentar els valors cívics, l’educació i la responsabilitat social.

La veterana iniciativa de responsabilitat social corporativa “Tots donam una mà” dóna suport, el mes de maig, a la Fundació Itinerarium. Aquesta reconeguda entitat, presidida per Narcís Vives i Ylla, té com a finalitat millorar l’abast i la qualitat dels processos educatius i socials mitjançant el treball col·laboratiu i en xarxa, la innovació tecnològica i pedagògica i la promoció de la qualitat de vida de les persones amb una discapacitat, a través del treball en valors i el foment de l’esport inclusiu.

IMG_20160426_180632733

Amb aquest acord, IB3 ofereix a la Fundació Itinerarium la participació en diversos espais que formen part de la programació de Ràdio i Televisió, a més de determinades prestacions promocionals i d’altra índole. Tant IB3 Televisió com IB3 Ràdio es comprometen a donar cobertura als seus programes informatius de les activitats que dugui a terme al llarg del mes de maig la Fundació Itinerarium. També a emetre diverses falques publicitàries i a realitzar entrevistes als programes d’IB3 Televisió Ara Mateix i d’IB3 Ràdio Al dia Menorca, No venim amb manual i Flors en el desert.

IMG_20160426_180700548 

Per part seva, Itinerarium es compromet, una vegada finalitzada la campanya, a enviar una valoració al departament de màrqueting d’IB3, en què s’expliqui què ha suposat per a ells la campanya, tot valorant l’augment de les visites a la pàgina web, l’augment de socis o l’increment de les telefonades per sol·licitar informació.

Han signat el conveni el president d’Itinerarium, el senyor Marc Vives, director de la Fundació, i el director general d’IB3, Andreu Manresa.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL