Diumenge 01 a les 21.35


ENGRESCATS
Aquesta setmana farem equip amb Marta Fernández
Aquesta setmana al programa Engrescats parlam de la importància de saber fer feina en equip i ho feim, com sempre, ensenyant i aprenent. Veurem la satisfacció de fer equip amb una pilota i fins i tot amb un sol foli amb Marta Fernández, jugadora de bàsquet i germana del també jugador de bàsquet Rudy Fernández.

Els bombers de Palma reconduiran la feina del grup en tasques de perill i, a Eivissa, coneixerem un projecte artístic d’envergadura que no hagués sortit mai si no fos per l’empenta de tots.

També sentirem la banda de música de Ferreries, un exemple de què la bona feina de cada un dels músics aconsegueix sonar com un tot sol. Tot això i més experiències engrescadores al programa d’avui.

El periodista mallorquí Emili Manzano, guanyador d’un premi Ondas, és el conductor del programa, ajudat per la pedagoga Catalina Salas.

El programa Engrescats disposa de l’assessoria tècnica del departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l’Educació de la Universitat de les Illes Balears.

Engrescats s’emet diumenge a les 21.35 hores a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @EngrescatsIB3 amb l’etiqueta #engrescats i al Facebook del programa: EngrescatsIB3 Televisió.

A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL