Dissabte 30 a les 23.59


NO APAGUIS EL LLUM
Perversitat sexual
Sortir de la norma en qüestions de sexe sempre ha estat mal vist. Aquest dissabte, al programa de sexe dIB3 Ràdio, es tractaran els comportaments sexualment compulsius, coneguts com parafílies

Els éssers humans gaudim de les relacions íntimes com ho fan poques espècies. Tant és així, que la imaginació es dispara cercant noves formes de plaer. Però, sortir de la norma en qüestions sexuals sempre ha estat una activitat de risc: és o ha estat un pecat, un crim civil i, gairebé sempre, fer coses que no estan dins la normalitat s’ha considerat una malaltia mental.

En l’actualitat, parlar de fetitxisme, d’exhibicionisme, de vouyerisme o de sadomasoquisme ja no són conceptes estranys. Però existeix un llistat de pràctiques específiques poc comunes que són anomenades parafílies. És un calaix de sastre on es recullen comportaments que van des del sexe telefònic a la zoofília.

Hi ha algunes d’aquestes pràctiques que poden ser inofensives, però també n’hi ha unes altres que poden ser catalogades com a trastorns mentals, i en el pitjor dels casos, considerades activitats il·legals per les quals es pot acabar a la presó.

Per aquest motiu, aquesta setmana a No apaguis el llum, experts en psicologia i sexologia tractaran en profunditat les parafílies. També hi haurà temps per a les reflexions de la col·laboradora Martha Zein.

No apaguis el llum, el programa d’informació sexual d’IB3 Ràdio, presentat per Maria Rigo i Joan Guillem Jaume que s’emet cada dissabte a mitjanit a IB3 Ràdio.

L’audiència pot contactar amb No apaguis el llum a la pàgina de Facebook: No apaguis el llum – IB3 Ràdio i al correu electrònic: noapaguiselllum@ib3radio.com.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL