Dissabte 30 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Recordam els millors moments
Aquest dissabte també revelarem com preparam el programa cada setmana

Aquest dissabte, per celebrar la Menció de Qualitat que ens ha atorgat Ràdio Associació de Catalunya, recordarem amb pares, nins i joves alguns dels millors moments de No venim amb manual i també revelarem com preparam el programa cada setmana.

Entre altres temes, el 30 d’abril tendrem una tertúlia sobre si és o no positiva la competitivitat en nins i adolescents. En parlarem amb una mestra, pares, nins i joves de diferents edats.

Aquest dissabte també rebrem la visita d’alguns dels participants del concurs de programació per a infants Hackaton Kids Mallorca, que ens explicaran com varen viure l’experiència i quines varen ser les seves creacions.

No faltaran, d’altra banda, els continguts habituals, des de la tertúlia infantil fins als plans familiars i la música.

No venim amb manual, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet el dissabte dematí, a partir de les 9.00 h, a IB3 Ràdio i combina els espais infantils amb els dirigits als adults, com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius dedicats a la infància i convida les famílies a participar-hi activament.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl, al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com es pot sentir el programa en directe i també el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL