Dimarts 03 a les 21.35


ANIMALS ANIMALONS
Fil·loxera, Fundació Voltor Negre i recuperació dels animals
El programa d’aquesta setmana ens durà a diferents indrets on la recuperació dels animals forma part de la quotidianitat. En primer lloc visitarem na Tora, una particular amiga del professor que està convalescent a l’Aquàrium de Palma. El nostre recorregut ens durà també a les vinyes de Son Sureda Ric i allà podrem conèixer millor què és la fil·loxera i com afecta les vinyes. Per acabar, anirem a la Fundació Voltor Negre, dedicada a la recuperació i conservació dels voltors.

Després d’aquest llarg viatge pel món dels animals els que segurament necessitaran recuperar-se són la nostra parella de presentadors: el professor Murgadas i en Salvador.

Animals animalons, el programa que resol els teus dubtes sobre el món animal i les mascotes. Un programa diferent per a gent diferent. Amb el professor Murgadas i Salvador Oliva resoldrem tots els vostres dubtes i donarem a conèixer d’una manera entretenguda les curiositats del món animal.

Animals animalons s’emet tots els dimarts a les 21.30 hores a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @AnimalonsIB3 i amb l’etiqueta #animalons i al Facebook del programa: Animals animalons IB3.

A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL