Dimecres 04 a les 21.35


LA GRAN RUTA ÍNDIA
L’equip del programa arriba a l’ONG “Els nens de Topsia”
Aquest dimecres, a les 21.35 hores, continuarem amb l’aventura del nou programa La Gran Ruta Índia.

La mallorquina Kika Simó rep l’equip de “La Gran Ruta” a Calcuta. És la fundadora de l’ONG Els nens de Topsia, que fa feina a la zona més marginal de la ciutat.

Les històries de les famílies d’aquest ‘slum’ emocionaran els membres de l’equip. I comprovaran per què na Kika és tota una institució en aquest suburbi tan necessitat. També es retrobaran amb n’Akhtar, la persona que tant els va ajudar al principi d’aquesta aventura.

La Gran Ruta Índia s’emet els dimecres a les 21.35 hores. Aquesta és la nova aventura dels germans mallorquins Nacho i Javi Summers, que farà que travessin tota l’Índia i una part del Nepal. Acompanyats de Dani Cuesta i Raúl Martínez, membres d’IB3 Televisió, intentaran superar el repte solidari que els ha proposat la mallorquina Kika Simó, cofundadora de l’ONG de Calcuta Els nens de Topsia: dur un minibús a la remota regió de Ladakh, a la zona índia de l’Himàlaia, perquè els nins puguin anar a escola.

Hauran de recórrer 7.000 quilòmetres per selves, deserts, ciutats i algunes de les carreteres que circulen a més altura de tot el món. Tot això, amb el monsó seguint-los de prop i sabent que han d’arribar a Ladakh abans que comencin les nevades, tanquin les carreteres i la zona quedi totalment aïllada.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3 i @LaGranRuta amb l’etiqueta #LaGranRuta i al Facebook: IB3org.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL