Dissabte 07 a les 23.59


NO APAGUIS EL LLUM
Amor sense exclusivitats
Aquest dissabte, al programa de sexe dIB3 Ràdio, es tractarà la llibertat de poder estar enamorat de diverses persones a la vegada, i amb el consentiment de la resta. Una pràctica coneguda com  ‘poliamor’

Parlar de sentiments múltiples sembla una paradoxa, sobretot per a aquells que ho veuen des de defora. Però no es tracta de col·leccionar amants, sinó de conèixer persones quan sorgeixi l’ocasió o véngui de gust. L’enamorament és una cosa que no es pot controlar i per això és possible estimar, com a parella, dues, tres o més persones al mateix moment.

El ‘poliamor’ no són intercanvis de parella, ni poligàmia, ni cap cosa similar. És una nova manera d’estimar en la qual se suposa que hi ha unes regles del joc netes, i que totes les parts accepten la situació.

Per aquest motiu, aquesta setmana a No apaguis el llum, el psicòleg i sexòleg Vicente Alcántara farà una radiografia d’aquelles persones que són capaces de mantenir una relació íntima, duradora i sexual amb diverses persones a la vegada. Una pràctica cada vegada més freqüent sobretot a les grans ciutats.

A la segona part del programa la periodista i sexòloga Sílvia C. Carpallo presentarà la seva darrera obra literària que tracta de l’amor. També hi haurà temps per a les reflexions de la col·laboradora Martha Zein.

No apaguis el llum, el programa d’informació sexual d’IB3 Ràdio, presentat per Maria Rigo i Joan Guillem Jaume que s’emet cada dissabte a mitjanit a IB3 Ràdio.

L’audiència pot contactar amb No apaguis el llum a la pàgina de Facebook: No apaguis el llum – IB3 Ràdio i al correu electrònic: noapaguiselllum@ib3radio.com.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL