Dimarts 10 a les 22.00


UNA MIRADA CAP ENRERE
Una ensaïmada serà la primera pista per descobrir la història de la fotografia d’aquesta setmana
Una mirada cap enrere, la sèrie que conta les històries de les fotografies del nostre concurs, viatja en aquesta ocasió a Consell amb el capítol “El temps detingut”.

Seguint l’ensucrada pista d’unes ensaïmades, el nostre investigador particular intentarà ubicar la localitat on es troba el forn antic que es veu a la imatge d’aquesta setmana. La fotografia ha estat presentada al concurs per Xisco Gelabert des de Consell.

Serà capaç en Nofre de descobrir la captivadora història que oculta aquesta instantània?

Una mirada cap enrere s’emet dimarts a les 22.10 h i és un espai que s’ha posat en marxa amb les fotografies antigues, i amb molta història, que els ciutadans de les Illes ens varen fer arribar per participar en el nostre concurs fotogràfic. Cada instantània del nostre programa és un món per si mateixa, per això, cada capítol de la sèrie ens contarà la història d’una imatge, aprofundint en la seva temàtica i els seus personatges, i ens revelarà vides, fets i anècdotes.

En Nofre, el personatge conductor, indagarà, com si es tractàs d’un modern Sherlock Holmes, les històries que s’amaguen darrere de les imatges que qualcú li va enviant d’una manera misteriosa.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3 i amb l’etiqueta #UnaMiradaCapEnrere i al Facebook del programa: Una Mirada Cap Enrere.

A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.

 

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL