Dimecres 11 a les 21.30


LA GRAN RUTA ÍNDIA
Arribam a Bodhgaya, bressol del budisme
Aquest dimecres, a les 21.35 h, continuarem amb l’aventura del nou programa La Gran Ruta Índia.

En sortir de Calcuta, l’aventura es complica per a en Dani, que es posa molt malalt. No li quedarà més remei que passar pel metge… i, potser, haurà d’ingressar a l’hospital, encara que no ho vulgui. Aquesta situació els duu fins a la sorprenent ciutat de Bodhgaya, bressol del budisme.

La Gran Ruta Índia s’emet els dimecres a les 21.35 h. Aquesta és la nova aventura dels germans mallorquins Nacho i Javi Summers, que farà que travessin tota l’Índia i una part del Nepal. Acompanyats de Dani Cuesta i Raúl Martínez, membres d’IB3 Televisió, intentaran superar el repte solidari que els ha proposat la mallorquina Kika Simó, cofundadora de l’ONG de Calcuta “Els nens de Topsia”: dur un minibús a la remota regió de Ladakh, a la zona índia de l’Himàlaia, perquè els nins puguin anar a escola.

Hauran de recórrer 7.000 quilòmetres per selves, deserts, ciutats i algunes de les carreteres que circulen a més altura de tot el món. Tot això, amb el monsó seguint-los de prop i sabent que han d’arribar a Ladakh abans que comencin les nevades, tanquin les carreteres i la zona quedi totalment aïllada.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 i @LaGranRuta amb l’etiqueta #LaGranRuta i al Facebook IB3org.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL